De basis van deze 3-delige videoserie is om jou van de drie belangrijkste elementen te voorzien die je wil weten om een gezond en energiek lichaam te creëren.

Als je op dit moment een drukbezet leven leidt met het hooghouden van teveel ballen waardoor je vermoeidheid, energieloos en stress ervaart ga je de stappen leren naar een gezonde levensstijl, welke in balans zijn met elkaar zonder dat je daar veel tijd in hoeft te investeren, op vieze shakes moet kauwen of de hele dag dure pillen moet slikken.

Het maakt niet uit of je compleet nieuw bent met het creëren van een gezonde levensstijl of al de nodige aanpassingen hebt gedaan deze videoserie zal je uitdagen, verrassen en inspireren. Je leert welke hormonen hebben bij stress de overhand, welke voeding geeft je heel veel energie en waarom je wil stoppen met andere jouw keuzes te laten nemen.

Dit is niet een krijg in 3 lessen een maatje 36 en je komt nooit meer aan of koop dit toverdrankje met dit superpilletje en je zal nooit meer klachten in je leven ervaren. Dit is een voor de rest van je leven levensstijl welke ik zelf elke dag met heel veel plezier toepas.

Je vraagt je misschien af hoe ik ertoe ben gekomen om dit programma te maken. Omdat ik zelf meer dan 100 kilo woog, rosacea/acne kreeg, mijn ogen aangetast waren, hoofdpijn in migraine veranderde en een burn-out langzaam de overhand nam voelde ik me steeds verder van mijn pad af raken en had het idee dat ik iedereen gelukkig maakte behalve mezelf. Ik miste mijn energie, uitstraling en zelfverzekerdheid.

Net als jou werd ik niet met al deze kennis geboren. En ik ervaar het als een feest dat ik deze kennis nu met jou mag delen.

video-cursus

Gratis 3-delige video training voor drukbezette vrouwen

Vul je voornaam & e-mailadres in en ontvang direct de 1e video.