EIERSALADE!

Van vermoeid naar energiek dag 22 BEKIJK DE TWEEËNTWINTIGSTE VIDEO:   Een hele voedzame en vullende lunch! Indicatie mogelijkheden: 2 hard gekookte eieren 1 rijstwafel 1/2 appel 2 eetlepels yoghurt 1 eetlepel Tons Mayonaise Fris/zuur Iets bieslook Theelepel kerriepoeder 1 tomaat Klein stukje komkommer Bereiding: Kook de eieren hard. Doe ze daarna afgekoeld in een…

Gierstpap!

Van vermoeid naar energiek dag 21 BEKIJK DE EENENTWINTIGSTE VIDEO: Een warm ontbijt met een iets specifieke smaak! Indicatie mogelijkheden: 200 ml ongezoete amandelmelk 40 gram gierstvlokken 1 handje blauwe bessen 1 klein handje pecannoten 1/2 banaan (naar wens) Iets kaneel, theelepel ongeveer Bereiding: Doe alles bij elkaar behalve de noten en de blauwe bessen.…

Heek, wijting of kabeljauw!

Van vermoeid naar energiek dag 20 BEKIJK DE TWINTIGSTE VIDEO:   Er gaat niets boven verse vis! Indicatie mogelijkheden: 200 gram broccoli 1 rode ui 70 gram champignons 1 teentje knoflook 1 klein stukje gember 4 tijmtakjes 70 gram zilvervliesrijst Bereiding: Kook de rijst naar bereidingswijze. Wok de gember, knoflook, ui en champignons en voeg…

Wortelen!

Van vermoeid naar energiek dag 19 BEKIJK DE NEGENTIENDE VIDEO:   Gewoon even knagen! Indicatie mogelijkheden: Een bakje vol wortelen! Bereiding: Rasp ze eventueel en was ze mooi schoon. Tip 1: Je kan natuurlijk alle groenten gebruiken die jij lekker vindt! Tip 2: Leg ze klaar in je koelkast, zodat je ze ook echt kan…

Boekweitwrap met zalm!

Van vermoeid naar energiek dag 18 BEKIJK DE ACHTTIENDE VIDEO:   Een feestje om te eten! Indicatie mogelijkheden: 40 gram zalm 1/4 rode ui klein handje rucola 1/4 avocado 100 gram boekweitmeel 2 eieren 300 gram ongezoete amandelmelk Bereiding: Meng de boekweitmeel, het ei en de ongezoete amandelmelk bij elkaar, even goed kloppen. Mag wat…

GRANOLA!

Van vermoeid naar energiek dag 17

BEKIJK DE ZEVENTIENDE VIDEO:

17

Een ander ontbijt!

Indicatie mogelijkheden:

  • 70 huttenkäse
  • 2 eetlepels zelfgemaakte granola
  • 1 handje blauwe bessen

Bereiding:
Meng alles bij elkaar en geniet!

Tip 1: Je kan ook yoghurt of kwark gebruiken.
Tip 2: Varieer met de fruitsoorten van het seizoen.